Ajankohtaista

EQ Evoa aurinkotuotteet

EQ Evoa aurinkotuotteet
Uusi 100% luonnonmukainen aurinkotuotesarja saapunut Ekosin valikoimaan. EQ Evoa on uusi vastuullinen tuotesarja.

EQ Evoa -aurinkotuotteet suojaavat ihoa auringon haitallisilta säteiltä kestävästi ja ympäristöystävällisesti. Tuotteet on valmistettu hienoimmista raaka-aineista ja niitä ovat testanneet surffaajat ympäri maailmaa. EVOA hellii ihoasi, mutta mikä parasta, se ei vahingoita myöskään herkkiä meriekosysteemejä, kuten koralliriuttoja. Koko tuotesarja on sertifioitu.

Koralliriutat - hauraat, ihmisen uhkamaat eliöt
Aurinkovoiteet sisältävät kemikaaleja, jotka saastuttavat luonnonvesiä. Kun korallit altistuvat kemikaaleille, ne muuttuvat valkoisiksi ja kuolevat 48 tunnin kuluessa. Turismin nopea leviäminen rannikko- ja riutta-alueilla on todellinen uhka koralliriutoille, joissa elää runsas ja ainutlaatuinen eliöstö. Merien ja valtamerien harvinaiset lajit sekä koko biodiversiteetti on vaarassa.

Enemmän kuin aurinkovoide
100% luonnollinen tuotesarja, Ecocert®:n ja Cosmebio®:n sertifioima. Ei sisällä parabeenejä, kemiallisia suodattimia eikä hormonaalisia haitta-aineita. Sarjan ainesosat eivät vaikuta koralliriuttoihin eikä muihin merieläimiin eikä -kasveihin. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. EQ Evoa -tuotteet tarjoavat optimaalisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Kiinnostuitko? Ekos on lomalla vielä tämän viikon, mutta varaa omasi vaikka heti puhelimitse tai sähköpostilla ja nouda ensi viikolla!

Jenna Sainio
Ekokosmetologi
jenna@ekos.fi
0400 929 868

L'Atelier des Délices
Honoré des Prés
Couleur Caramel
Kure Bazaar