Ajankohtaista

Karité-argan voita saatavilla

Karité-argan voita saatavilla
Pitkään Suomesta loppu ollutta Charmen Karité-argan voita on jälleen saatavilla Ekosissa!

Runsaasti ei-saippuoituvaa allatoiinia, E-vitamiinia ja karotenoideja (A-vitamiinin esiaste) sisältävä karité kosteuttaa ja siloittaa tehokkaasti jopa erittäin kuivaa ja karheaa ihoa. Sillä on ihoreaktioita rauhoittavia ja ihoa suojaavia ominaisuuksia mikä tekee siitä atooppisen ihon unelmatuotteen.

Tällä Keski-Afrikan ihmeaineella on myös ihosolujen metabolismia sekä ihon pintaverenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista vilkastuttavia vaikutuksia. Karité on siksi erinomainen myös vanhenevan ja selluliitti-ihon hoidossa.

Karité-puun pähkinöistä kylmäpuristettu voi on koostumukseltaan hyvin paksua ja rasvaista. Charmen Karité-arganissa ravitsevan karitén joukkoon on lisätty marokkolaista arganöljyä, joka tekee tuotteesta notkeamman ja helpommin levittyvän. Arganöljy auttaa myös pitämään ihon kosteustasapainoa yllä entistä pidempään.

Karité-argan on ihanteellinen tuote kasvojen ja vartalon ihon päivittäiseen hoitoon, naamioksi, vartalohierontaan, erilaisten ihottumien hoitoon sekä estämään raskausarpien syntymistä. Todella loistava tuote erityisesti vauvoille, atoopikoille tai kuivasta ihosta kärsiville.

Sisällys: karitevoi, arganöljy ja E-vitamiini. Dermatologisesti testattu.

Tule paikanpäälle tutustumaan suosittuun tuotteeseen. Halutessasi voit myös varata tuotteen puhelimitse tai sähköpostilla ja noutaa myymälästä.

Jenna Sainio
Ekokosmetologi
jenna@ekos.fi
0400 929 868

Kauneushoitola Ekos kartalla

Liiketilan osoite: Kauppakatu 4b, 08100 Lohja.

Avoinna: ti-pe: 11:00 - 17:00, la: 10:00 - 14:00


L'Atelier des Délices
Honoré des Prés
Couleur Caramel
Kure Bazaar