Tuotesarjat

Ekosissa käytetään hoidoissa mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita. Jälleenmyymme myös kyseisten tuotesarjojen tuotteita. Tällä hetkellä valikoimassa on kahdeksan luonnonmukaista tuotesarjaa. Voit tutustua tuotesarjoihin yleisesti netissä, liikkeessä saat tarkempaa tuotetietouta sekä ohjeistusta.

Green Skin Care

Green Skin Care

Green Skin Care Green Skin Care on alunperin keväällä 2012 lanseerattu ranskalainen kosmetiikkasarja (L'Atelier des Délices).

Herkulliset pakkaukset ja hienostuneet tuoksut kätkevät sisäänsä erittäin tekniset ja tehokkaat koostumukset. Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea. Aktiivisia kasviraaka-aineita ja bioteknologiaa yhdistävä ammattisarja antaa nopeita tuloksia myös vanhenevan ihon hoidossa ja ravisuttaa perinteisiä käsityksiä luonnonkosmetiikasta.


Couleur Caramel

Couleur Caramel

Couleur Caramel Couleur Caramel on ranskalainen luomusertifioitu (Ecocert COSMEBIO BIO) ammattivärikosmetiikkasarja. Laaja tuote- ja värivalikoima.

Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea ja niissä yhdistyy nerokkaasti uusin teknologia, tehokas hoitovaikutus ja luonnon raaka-aineet.

www.couleur-caramel.com

Honoré des Prés

Honoré des Prés

Honoré des Prés Honoré des Prés on 100% ekologinen parfyymimerkki Ranskasta.

Sarjan luoja on maailmankuulu ”nenä” Olivia Giacobetti, joka on monien ainutlaatuisten ja maailmalla suurta suosiota saaneiden tuoksujen takana. Kaikilla Honoré des Prés -sarjan tuoksuilla on ranskalainen ECOCERT luomukosmetiikkasertifiointi. Ei öljynjalostuksen välituotteita, ei väriaineita, ei ftalaatteja, ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia. Ei riskejä iholle.

www.honoredespres.com


Kure Bazaar

Kure Bazaar

Kure Bazaar Kure Bazaar on ensimmäinen uuden aikakauden kynsilakkasarja jossa yhdistyy luonnon raaka-aineet ja muodin sykkivä maailma.

Kure Bazaarin taustajoukoista löytyy eco luksus kosmetiikan edelläkävijät Christian ja Lucile David (Honoré des Prés eco design tuoksusarjan luojat) sekä heidän hyvä ystävänsä, Ranskaan kotiutunut, huippumalli Kartika Luyet.

www.kurebazaar.com

Tuotesarjat


BioCert

Laatu ja turvallisuus

Cosmebio on ranskalainen järjestö, joka valvoo tuotteiden koostumuksen ja tuotannon ympäristövaikutuksia. Tällä merkinnällä varustetut tuotteet on valmistettu vähintään 95 % luonnontuotteista tai luonnosta peräisin olevista ainesosista.

www.cosmebio.org

EcoCert

Kunnioittaa luontoa

Ecocert on Euroopan ja kansainvälisesti suurin riippumaton sertifiointielin. Tällä merkillä varustetut tuotteet on valvottu ja tarkastettu Ecocertin toimesta sisällön, raaka-aineiden, tuotantoprosessien ja pakkauksten osalta.

www.ecocert.com

Fair Trade

Kunnioittaa ihmisiä

FairTrade on kansainvälinen järjestö joka pyrkii parantamaan kehitysmaiden pienviljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden asemaa kansainvälisessä kaupankäynnissä. Tällä merkillä varustetut tuotteet noudattavat Reilun kaupan kriteerejä.

www.fairtrade.net

Not animal tested

Kunnioittaa eläimiä

Eläinkokeettoman kosmetiikan listalla ovat ne tuotteet joiden valmistajat ovat sitoutuneet eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin. Tällä merkillä varustetut tuotteet ovat eläinkokeettomia aina tuotteiden tuotannosta myyntiin asti.

www.animalia.fi


Green Skin Care
Honoré des Prés
Couleur Caramel
Kure Bazaar