Tuotesarjat

Ekosissa käytetään hoidoissa mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita. Jälleenmyymme myös kyseisten tuotesarjojen tuotteita. Tällä hetkellä valikoimassa on kahdeksan luonnonmukaista tuotesarjaa. Voit tutustua tuotesarjoihin yleisesti netissä, liikkeessä saat tarkempaa tuotetietouta sekä ohjeistusta.

66°30

66°30

66°30 Kaikki mitä miehen iho tarvitsee

66°30 on maapallon kallistuskulma suhteessa aurinkoa kiertävään kiertorataansa. Se takaa elämän edellytykset ja antaa vuodenajat.

66°30 on nyt myös miehen iholle kehitetty biosertifioitu hoitosarja, josta löytyy kaikki oleellinen ihon päivittäiseen hoitoon.

www.66-30.com

Alpaderm

Alpaderm

Alpaderm Alpaderm-sarja sai alkunsa äidinrakkaudesta.

Sarjan tuotteiden valmistuksessa on käytetty yksinomaan ensiluokkaisia, luomusertifioituja raaka-aineita. Tuotteilla on korkein ranskalainen luomukosmetiikkasertifiointi Ecocertin Cosmebio BIO. Sarjan tuotteet on dermatologisesti testattu ja todettu soveltuvan erittäin herkän ihon hoitoon.

www.alpaderm.com

Charme d’Orient

Charme d’Orient

Charme d’Orient Charme d’Orient -sarja edustaa perinteistä orientaalikauneuden- hoitoperinnettä parhaimmillaan.

Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä on hoidettu ihoa jo vuosituhansien ajan puhtailla luonnon raaka-aineilla, erilaisilla kasviöljyillä ja -uutteilla, hunajalla, kukkavesillä ja mineraaleilla. Charme d’Orient -hoidoissa käytetään ainoastaan puhtaita, luonnosta saatuja tehokkaiksi todettuja 100% aktiivisia raaka-aineita.

www.charmedorient.com

Couleur Caramel

Couleur Caramel

Couleur Caramel Couleur Caramel on ranskalainen luomusertifioitu (Ecocert COSMEBIO BIO) ammattivärikosmetiikkasarja. Laaja tuote- ja värivalikoima.

Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea ja niissä yhdistyy nerokkaasti uusin teknologia, tehokas hoitovaikutus ja luonnon raaka-aineet.

www.couleur-caramel.com

EQ Evoa

EQ Evoa

EQ Evoa EQ Evoa -aurinkotuotteet suojaavat ihoa auringon haitallisilta säteiltä kestävästi ja ympäristöystävällisesti. Tuotteet on valmistettu hienoimmista raaka-aineista ja niitä ovat testanneet surffaajat ympäri maailmaa. EVOA hellii ihoasi, mutta mikä parasta, se ei vahingoita myöskään herkkiä meriekosysteemejä, kuten koralliriuttoja. Koko tuotesarja on sertifioitu.

EQ Evoa -tuotteet tarjoavat 100% luonnollisen suojan Auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

www.eq-love.com

Honoré des Prés

Honoré des Prés

Honoré des Prés Honoré des Prés on 100% ekologinen parfyymimerkki Ranskasta.

Sarjan luoja on maailmankuulu ”nenä” Olivia Giacobetti, joka on monien ainutlaatuisten ja maailmalla suurta suosiota saaneiden tuoksujen takana. Kaikilla Honoré des Prés -sarjan tuoksuilla on ranskalainen ECOCERT luomukosmetiikkasertifiointi. Ei öljynjalostuksen välituotteita, ei väriaineita, ei ftalaatteja, ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia. Ei riskejä iholle.

www.honoredespres.com

Kure Bazaar

Kure Bazaar

Kure Bazaar Kure Bazaar on ensimmäinen uuden aikakauden kynsilakkasarja jossa yhdistyy luonnon raaka-aineet ja muodin sykkivä maailma.

Kure Bazaarin taustajoukoista löytyy eco luksus kosmetiikan edelläkävijät Christian ja Lucile David (Honoré des Prés eco design tuoksusarjan luojat) sekä heidän hyvä ystävänsä, Ranskaan kotiutunut, huippumalli Kartika Luyet.

www.kurebazaar.com

L'Atelier des Délices

L'Atelier des Délices

L'Atelier des Délices L'Atelier des Délices on keväällä 2012 lanseerattu ranskalainen kosmetiikkasarja.

Herkulliset pakkaukset ja hienostuneet tuoksut kätkevät sisäänsä erittäin tekniset ja tehokkaat koostumukset. Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea. Aktiivisia kasviraaka-aineita ja bioteknologiaa yhdistävä ammattisarja antaa nopeita tuloksia myös vanhenevan ihon hoidossa ja ravisuttaa perinteisiä käsityksiä luonnonkosmetiikasta.

www.atelierdesdelices.fr

Lady Green

Lady Green

Lady Green Lady Green on 1nen teinitytöille ja nuorille naisille kehitetty luomusertifioitu tuotesarja.

Tuotteet on kehitetty 12-25 vuotiaille mutta sopivat myös kaikille muille joilla on epäpuhtauteen taipuvainen rasvainen iho.

Innovatiivinen sarja on myös ensimmäisiä kuluttajien kanssa yhteistyössä kehitettyjä ihonhoitosarjoja. Yli 200 kohderyhmään kuuluvaa 12-25 vuotiasta tyttöä osallistui Lady Green tuotteiden kehittämisprosessiin tuotteiden nimiä ja pakkauksia myöden luoden konseptin joka on juuri heidän näköisensä ja sopii juuri heidän tarpeisiinsa.

Hauska ja värikäs, 100% girls konsepti auttaa kohtaamaan iho-ongelmat positiivisesti ja tekee ihonhoidosta miellyttävää.

Tuotekehityksen lähtökohtana oli laatu ja tehokkuus. Useampi sarjan tuote on testattu kuluttajakäytössä ja ne ovat todistetusti tehokkaita. Sarjan tuotteet sisältävät luonnosta saatuja, aknea vastaan tehokkaasti toimivia aktiiviaineita.

Tuotteet on valmistettu nuoren epäpuhtaan ihon hoitoon parhaiten sopivista ja tehokkaasti vaikuttavista luonnonraaka-aineista.

Lady Green sarjan tuotteissa käytettyjä pääaktiiviaineita ovat:
Aloe vera: kosteuttava, puhdistava, ihoa korjaava, rauhoittava
Neem (margousier): kosteuttava, anti-inflammatorinen, puhdistava
Jojoba : sitoo kosteutta ihoon, anti-inflammatorinen, ihoa korjaava
Moringa: puhdistava, uudistava, rauhoittava
Hamamelis : ihoseebumin tuotantoa tasapainottava, supistava, rauhoittava
Takiainen: antiseptinen, supistava, puhdistava

Lisäksi on käytetty niinikään nuoren ihon hoitoon sopivia hedelmä- ja kukkauutteita: persikka, appelsiininkukka, sitruuna, ananas, omena, granaattiomena, kiivi…

Kaikilla sarjan tuotteilla on Ecocertin myöntämä luomukosmetiikka-sertifiointi.

www.lady-green.com

Velea

Velea

Velea Velean pesusieniet ovat pesusienten aatelia, ne ovat Adrianmeren fina silk merisieniä.

Erittäin hienon silkkisen koostumuksensa, pehmeytensä ja joustavuutensa ansiosta Fina silk sieniä käytetään ylellisissä spa-hoidoissa ympäri maailman. Kasvosieni sopii kasvojen pesuun, meikinpoistoon ja hellävaraiseen kasvojen kuorintaan. Vartalosieni puolestaan tekee arkisesta vartalonpesusta erittäin miellyttävän ja suorastaan ylellisen hetken.

Adrianmeren sieniä suojaavat tiukat lait eivätkä niiden populaatiot ole uhattuja. Merisienten keruu Kroatiassa sai alkunsa pikkuruiselta Krapanj-saarelta noin 300 vuotta sitten. Keruulla on siten jo pitkät perinteet eikä sienien määrä ole sinä aikana vähentynyt.

www.velea.co

Tuotesarjat

  66°30
  Alpaderm
  EQ Evoa
  Lady Green
  Velea

BioCert

Laatu ja turvallisuus

Cosmebio on ranskalainen järjestö, joka valvoo tuotteiden koostumuksen ja tuotannon ympäristövaikutuksia. Tällä merkinnällä varustetut tuotteet on valmistettu vähintään 95 % luonnontuotteista tai luonnosta peräisin olevista ainesosista.

www.cosmebio.org

EcoCert

Kunnioittaa luontoa

Ecocert on Euroopan ja kansainvälisesti suurin riippumaton sertifiointielin. Tällä merkillä varustetut tuotteet on valvottu ja tarkastettu Ecocertin toimesta sisällön, raaka-aineiden, tuotantoprosessien ja pakkauksten osalta.

www.ecocert.com

Fair Trade

Kunnioittaa ihmisiä

FairTrade on kansainvälinen järjestö joka pyrkii parantamaan kehitysmaiden pienviljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden asemaa kansainvälisessä kaupankäynnissä. Tällä merkillä varustetut tuotteet noudattavat Reilun kaupan kriteerejä.

www.fairtrade.net

Not animal tested

Kunnioittaa eläimiä

Eläinkokeettoman kosmetiikan listalla ovat ne tuotteet joiden valmistajat ovat sitoutuneet eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin. Tällä merkillä varustetut tuotteet ovat eläinkokeettomia aina tuotteiden tuotannosta myyntiin asti.

www.animalia.fi


Alpaderm
L'Atelier des Délices
Ella Baché
66°30
Charme d’Orient
Honoré des Prés
Couleur Caramel
Kure Bazaar
Velea alt=